Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

Hoe Te Boeken

U kunt een tour of vakantie bij Thailand Treks boeken op de volgende manier

1. Online

Stuur ons een e-mail met uw wensen, vervolgens zullen wij contact met u opnemen over de prijzen, data en andere relevante informatie.

2. Telefoon
Neem contact op met ons via via +66 818819839
Dit is ook ons WhatsApp nummer, houdt u er rekening mee dat het in Thailand 6 uur later is

Wat gebeurt er dan?
Zodra wij uw boeking ontvangen hebben zullen wij deze bevestigen en u alle details sturen die nodig zijn voor u om uw tour of vakantie voor te bereiden..

NB: Als gevolg van de voortdurende schommeling van de euro zijn wij genoodzaakt op het moment van betaling de dagkoers (www.wisselkoersen.nl) te berekenen. Prijzen genoemd in euros gelden alleen op het moment van boeking en worden bij koersverschil aangepast als de betaling later gebeurt.

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 20 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by JLT