Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

Bangkok Tours by Thailand Treks

Een collectie van tours in de hoofdstad van Thailand Bangkok, met tours naar alle welbekende attracties , maar ook bieden wij de meer unieke attracties aan.


Bicycle Tour Bangkok
Fiets en Boot Toer
€ 55.00
€ 50.00

Deze fiets tour begint in het altijd kleurrijke en spannende Chinatown ...

Klong Tour
Dagtour Onbekend Bangkok
€ 57.00

Ontdek waarom Bangkok ook “het Venetie van het Oosten” wordt genoemd

From the heart of Chinatown to the gardens of Siam
Fietstocht Bangkok
€ 17.00

Startend vanuit het hart van Chinatown verkend onze tocht de hectische markt omgeving. Fietsend door nauwe steegjes, zullen u zintuigen tot leven komen.

Temple Tour - Grand Palace
Temple Toer – Grand Palace
€ 34.00

U bezoekt de voormalige koninklijke gebouwen van de Chakri dynastie en de schitterende Wat Phra Kaew met de smaragden boeddha.

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 10 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by me