Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

Bouwstenen by Thailand Treks

Wat is een bouwsteen ?

Een bouwsteen is een reisonderdeel van een of meerdere dagen dat u kunt combineren met andere bouwstenen om zo zelf een reis samen te stellen. Wij hebben bouwstenen in een aantal streken van Thailand en u kunt dus zelf een keuze maken, stuurt u ons een mail en wij adviseren u hoe de bouwstenen op de beste manier te laten aansluiten.


Golden Triangle 3 Days
Chiang Mai Gouden Driehoek 3 Dagen
€ 150.00

Deze vroeger beruchte regio heeft veel te bieden, geniet van natuurlijke schoonheid en uitstekend erfgoed van 1 van Thailands meest iconische gebieden ...

The Unknown North East
Het Onbekende Noord-Oosten
€ 262.00

Ontdekt u een stuk Thailand waar nog heel weinig toeristen komen, ook heel geschikt voor mensen die al een keer eerder in Thailand gereisd hebben.

Tropical Taster 3 days
Zuid Thailand Proef De Tropen 3 Dagen
€ 215.00

Een 3 daags jungle avontuur met plezier en actie in overvloed, met meren, watervallen en zelfs uw eigen boomhut.

River Kwai Tour Jungle Rafts 3 Days
River Kwai Toer Jungle Rafts 3 Dagen
€ 211.00

De indrukwekkende brug over de River Kwai, samen met fantastische jungle en raft excursies maken dit een geweldige 3 daagse tour…

River Kwai Tour Jungle Rafts 2 Days
River Kwai Toer Jungle Rafts 2 Dagen
€ 146.00

De indrukwekkende brug over de River Kwai, samen met fantastische jungle en raft excursies maken dit een geweldige 2 daagse tour…

Bangkok - Chiang Mai Overland 4 Days (1060 km)
Bangkok – Chiang Mai Overland 4 Dagen (1060 km)
€ 285.00

Een erg ongewone manier om naar Chiang Mai te gaan, prachtig uitzicht onderweg en reizen langs de grens.

Bangkok - Chiang Mai Overland 6 Days (1310 km)
Bangkok – Chiang Mai Overland 6 Dagen (1310 km)
€ 428.00

Birmese grens, Mae Hong Son, Backpackers stadje Pai , heet water bronnen, grotten en bergvolken

4 Day Trek Huay Nam Dang
4 Daagse Trek Huay Nam Dang
€ 118.00

Onze langste jungle tocht, en een klassieke tocht met veel wandelingen en gebieden die bijna niet bezocht zijn door andere bedrijven wegens de afstand van Chiang Mai

One Day Jungle Trek
Chiang Mai 1 Dag Jungle Trek
€ 74.00

Een dag in de jungle met bezoek aan bergdorpen, een wandeling in de jungle en een tocht per bamboevlot. De meeste organisaties combineren dit met een olifantenrit, wij doen dat niet.

Doi Suthep Temple, Hmong Hill Tribe and Handicrafts
Onbekend Chiang Mai en Doi Suthep Tempel
€ 74.00

Geen enkele trip naar Chiang Mai is compleet zonder een bezoek te brengen aan de wonderlijke berg Doi Suthep met een prachtig uitzicht over de stad.

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 20 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by JLT