Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

Familiereizen by Thailand Treks

Onze familie tours zijn samengesteld voor de hele familie. Met routes die geschikt zijn voor families met kinderen van alle leeftijden, we verzekeren u dat u iets zult vinden naar uw smaak en eisen. Wij organiseren speciale tours voor families, en aangezien wij zelf ook kinderen hebben, zitten wij in de perfecte positie om u het best mogelijke advies te geven

De meeste reisorganisaties hebben tijdens de schoolvakanties veel kinderen in hun groep maar doen nog steeds dezelfde tour als de rest van het jaar. Tours zijn daarom onnodig saai door de lange bus ritten, te veel tempels of te veel rijst. Daarom stellen wij reizen samen die ideaal zijn voor ouders en kinderen met een goede mix van cultuur, luxe, avontuur en strand.


IMG_2357
Familierondreis Exotische jungle en Witte stranden (16 dagen)
€ 900.00

De hoogtepunten van Thailand in een kindvriendelijke tour

Doi Inthanon Highest Mountain
Familie Avontuur Thailand (13 Dagen)
€ 800.00

Dit is een complete tour voor de hele familie, zowel ouders als kinderen zullen deze tour erg leuk vinden

2 Day Family Trek Area Chiang Dao
2 Daagse Familie Trek
€ 89.00

Deze trek is uitermate geschikt voor mensen die niet veel willen wandelen maar toch de ervaring van het overnachten bij een bergstam willen hebben. Ook voor gezinnen met kinderen is deze trek ideaal

Homestay Chiang Mai
Homestay Chiang Mai (5 dagen)
€ 190.00

Ontdek het echte Thailand op het platteland bij Chiang Mai

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 20 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by JLT