Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

Gouden Driehoek Tours by Thailand Treks

Excursies en tours door de wereldbekende en beruchte gebied van Thailand. Indrukwekkende natuur en bezichtigingen met prachten als Chiang Rai, 1 van de juwelen van noord Thailand.


Golden Triangle 2 Days
Gouden Driehoek 2 Dagen
€ 75.00

Een bezoek aan de beroemde gouden driehoek, het punt waar Laos, Birma en Thailand bijeenkomen. Indrukwekkende landschappen en bezichtigingen maken dit een geweldige tour.

One Day Chiang Rai And Longneck
Dagtocht Chiang Rai en Langnekken
€ 48.00

Naar de beruchte Gouden Driehoek met de Mekong rivier, Laos en Birma.

3 Days Chiang Rai Deluxe
3 Dagen Chiang Rai Deluxe
€ 177.00

Tijdens deze avontuurlijke tour zult u de hoogtepunten van het hoogste punt in het noorden van Thailand bezoeken waar de gouden driehoek en de Mekong rivier berucht zijn geworden in de recente geschiedenis.

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 10 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by me