Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

Khao Sok by Thailand Treks


Rainforest Experience
Regenwoud Ervaring
€ 172.00

Een 4 daags avontuur in het heerlijke natuurgebied van het zuiden. Tochten met gids, kano varen en watervallen zijn activiteiten die op u te wachten staan ...

Tropical Taster 3 days
Zuid Thailand Proef De Tropen 3 Dagen
€ 215.00

Een 3 daags jungle avontuur met plezier en actie in overvloed, met meren, watervallen en zelfs uw eigen boomhut.

Jungle Escape
Jungle Escape
€ 255.00

Ontsnap in de jungle van Zuid Thailand met deze 4 daagse Thailand Treks tour met geweldige wildernis en onaangeraakte jungle. De tour begint vanuit Surathani (waar de nachttrein vanuit Bangkok stopt en de boot naar de eilanden Koh Samui, Koh Phangan en Koh Tao vertrekt) of vanuit Phuket.

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 20 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by JLT