Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

Khao Yai National Park by Thailand Treks


Khao Yai National Park
Khao Yai Nationaal Park
€ 112.00

Ontstaan in 1962, Khao Yai was Thailands eerste nationale park. Vandaag is het de 1 na grootste nationale park in Thailand ...

Khao Yai and Angkor Culture
Khao Yai en Angkor Cultuur
€ 142.00

Angkor cultuur is zeker weten niet gedefinieerd door Thailands buurland Cambodja. Het rijke erfgoed van de regio wordt u aangeboden in een 3 daagse tour.

Thee Lor Sue & Thee Lor Lay Waterfalls
Thee Lor Sue en Thee Lor Lay Watervallen
€ 210.00

Een 5 daagse tocht in de Umphang watervallen, Thailands hoogste waterval en ook Thailands hoogste berg

Khao Yai Jungle Experience
Khao Yai Jungle Ervaring
€ 142.00

Khao Yai’s nationale park is een juweel in de kroon van Thailand. We bieden de bezoekers 1 van werelds meest onaangetaste naturen aan.

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 20 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by JLT