Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

Mae Hong Son Tours by Thailand Treks

De route tussen Chiang Mai en Mae Hong Son is een van de mooiste in heel Thailand, wij organiseren enkele verschillende tours met een combinatie van de mooiste gedeeltes


Mae Hong Son and Chiang Rai 5 Days (1120 km)
Mae Hong Son en Chiang Rai 5 Dagen
€ 328.00

Een 5 daagse tour welke de essentie van de omgeving bevat met tochten naar de hoogste berg en 2 van de belangrijkste steden in de regio en de Gouden Driehoek

Mae Hong Son Loop in 4 Days (760 km)
Mae Hong Son Lus in 4 dagen
€ 242.00

4 daagse lus tour welke ons in een gevarieerde reisroute de regio laat zien inclusief de hoogste berg van Thailand.

3 Days Mae Hong Son Adventure (490 km)
3 Days Mae Hong Son avontuur per 4 x 4
€ 242.00

Avontuurlijke tour waarbij een bezoek wordt gebracht aan de fantastische Mae Hong Son provincie welke tot de jaren 60 enkel door middel van olifant te bereiken was.

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 10 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by me