Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

National Park Tours by Thailand Treks

Thailand is gezegend met veel nationale parken met ongerepte natuur. Kijkt u waar we heen gaan en wat we aanbieden.


Tropical Taster 3 days
Proef De Tropen 3 Dagen
€ 185.00

Een 3 daags jungle avontuur met plezier en actie in overvloed, met meren, watervallen en zelfs u eigen boomhut.

Khao Yai and Angkor Culture
Khao Yai en Angkor Cultuur
€ 142.00

Angkor cultuur is zeker weten niet gedefinieerd door Thailands buurland Cambodja. Het rijke erfgoed van de regio wordt u aangeboden in een 3 daagse tour.

Khao Yai Jungle Experience
Khao Yai Jungle Ervaring
€ 142.00

Khao Yai’s nationale park is een juweel in de kroon van Thailand. We bieden de bezoekers 1 van werelds meest onaangetaste naturen aan.

Jungle Escape
Jungle Escape
€ 255.00

Ontsnap in de jungle van Zuid Thailand met deze 4 daagse Thailand Treks tour met geweldige wildernis en onaangeraakte jungle. De tour begint vanuit Surathani (waar de nachttrein vanuit Bangkok stopt en de boot naar de eilanden Koh Samui, Koh Phangan en Koh Tao vertrekt) of vanuit Phuket.

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 10 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by me