Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

Thailand Tours by Thailand Treks

Bangkok - Chiang Mai Overland

2 van Thailands meest invloedrijke steden welke gescheiden zijn met geweldige locaties welke een fantastische ervaring garanderen

Bangkok Tours
Bangkok Tours

Een collectie van tours in de hoofdstad van Thailand Bangkok, met tours naar alle welbekende attracties , maar ook bieden wij de meer unieke attracties aan.

Chiang Mai Tours
Chiang Mai Tours

Chiang Mai is het juweel van Noord-Thailand en staat bekend als Thailands culturele hoofdstad, met een geweldige sfeer, eten, bezichtigingen en attracties, ontdek waarom niemand een slecht woord over deze stad heeft ...

Fiets Tours
Fiets Tours

Fantastische fiets tours welke u een veelbelovend inzicht geeft in de gebieden en hun omgeving, plezier voor alle leeftijden en personen.

Gouden Driehoek Tours

Excursies en tours door de wereldbekende en beruchte gebied van Thailand. Indrukwekkende natuur en bezichtigingen met prachten als Chiang Rai, 1 van de juwelen van noord Thailand.

Het Onbekende Noordoosten
Het Onbekende Noordoosten

Het noordoosten van Thailand is nog steeds weinig bezocht, een goede reden om er heen te gaan en de prachtige natuur, nationale parken, eeuwenoude tempels en dorpen waar de tijd stil heeft gestaan te ontdekken.

Jungle Treks
Jungle Treks

Treks en tours voor onze avontuurlijke bezoekers, met begeleide jungletochten met overnachting bij de bergstammen

Mae Hong Son Tours
Mae Hong Son Tours

De route tussen Chiang Mai en Mae Hong Son is een van de mooiste in heel Thailand, wij organiseren enkele verschillende tours met een combinatie van de mooiste gedeeltes

National Park Tours
National Park Tours

Thailand is gezegend met veel nationale parken met ongerepte natuur. Kijkt u waar we heen gaan en wat we aanbieden.

River Kwai Tours
River Kwai Tours

1 van Thailands meest iconische toeristen attracties, en een prachtige plek ondergedompeld in geschiedenis en cultuur. Verscheidene tours die verschillen in tochten en activiteiten wat betekend dat we voor iedereen wat te bieden hebben.

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 10 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by me