Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

Bangkok – Chiang Mai Overland 6 Dagen (1310 km)

Ä 428.00 / Per Persoon

Dag 1
U gaat per dagtrein van Bangkok naar Phitsanulok. Onderweg ziet u het Thaise platteland en u begrijpt waarom men dit gedeelte de rijstschuur van Thailand noemt, u ziet rijstvelden tot aan de horizon. Bij aankomst in Phitsanulok halen wij u op bij het treinstation en brengen u naar Amarin Lagoon hotel.  

Dag 2
Uw gids haalt u op bij uw hotel, in Phitsanulok bezoeken we de Wat Mahathat, een van de meest belangrijke temples in Thailand met een prachtig boeddhabeeld. Heel veel Thaise mensen bezoeken deze tempel en de sfeer is heel speciaal. Dan naar Sukothai, de eerste hoofdstad van Thailand. We huren huur fietsen en zien de overblijfselen van deze 700 jaar oude stad. In het plaatsje Mae Sot bezoeken we de grensmarkt aan de Moei rivier en een Birmese temel met een gigantische liggende boeddha van 45 meter. We overnachten in Mae Sot.

Dag 3
De ochtendmarkt in Mae Sot is heel kleurrijk, u ziet een mix van Thaise, Indiase, Birmese en Bergstammen die locale produkten verkopen. We rijden richting Mae Sariang over een weg pal aan de Birmese grens.  Er zijn hier een aantal vluchtelingenkampen waar de Karen  die uit Birma gevlucht zijn worden opgevangen. De weg is op verschillende plaatsen erg slecht maar het landschap is prachtig. Overnachting in Mae Sariang.  

Dag 4
We bezoeken een Hmong dorp op de top van een berg (1.680 meter hoogte). Deze stam heeft in de Vietnam oorlog in Laos aan de zijde van de Amerikanen gevochten en staat bekend om hun goede strijders. We maken een wandeling in de omgeving met een fantastisch uitzicht over de vallei. Dan naar Mae Hong Son waar we de prachtige op de top van een berg gelegen Doi Kong Mu bezoeken. We overnachten in Mae Hong Son.  

Dag 5
‚Äės Ochtends bezoeken we het dorp van de Padong langnekken. Dan naar de schitterende Tham Lot grot in Soppong en op weg naar Pai bezoeken we een Lisu en een Lahu bergdorp We overnachten in het gezellige plaatsje Pai.¬†

Dag 6
We rijden ongeveer 2 uur naar het meer van Mae Ngat waar we een mooie boottocht maken. Daarna naar de Buathong watervallen (sticky falls). Einde van de middag rijden we terug naar Chiang Mai.

Inclusief: 
Verblijf in 3-sterren hotels met ontbijt 
Trein ticket Bangkok-Phitsanulok 2e klasse aircon 
Transfer trein naar het hotel in Phitsanulok 
Aircon auto met chauffeur voor 5 dagen 
Engelssprekende gids

Exclusief: 
Andere maaltijden 
Entreegelden 
Persoonlijke uitgaven en tips

Prijs per persoon:

2 personen = THB 24.000
3 personen = THB 18.000
4 en meer personen = THB 15.000

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 20 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by JLT