Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

Fiets en Boot Toer

€ 55.00€ 50.00 / Per Person

Deze tocht begint in Chinatown, een van Bangkok’s drukste wijken. We fietsen door smalle steegjes en zijstraatjes, langs ontelbare winkeltjes en over markten. We passeren koopmannen, bouwvakkers, monniken – kortom, we zien hoe gewone mensen leven in deze miljoenenstad. Onze tocht continueert door rustigere woonwijken en uiteindelijk gaan we aan boord van een longtail boot. Als we over de kanalen varen, die Bangkok de naam ‘Het Venetië van het Oosten’ hebben opgeleverd, zien we houten huizen op palen, vrouwen die de was doen, en kinderen vanaf houten steigers lachend in het water springen. We zetten weer voet aan wal in een landelijk gebied, ongeveer 30 kilometer buiten het centrum van Bangkok, waar we onze fietstocht voortzetten. Hier zie je geen snelwegen of metrotreinen, maar het landschap bestaat uit landweggetjes, rijstvelden, palmbomen en bloemen kwekerijen.  De stilte hangt hier over het land als een net gesloten vrede. En je kunt maar niet geloven dat we een uurtje terug nog tussen de scheurende auto’s en toeterende tuk tuk’s in fietsten.

Tijd: Iedere dag van 09.00-14.00 uur en 13.00-18.00 uur

THB 1.800 / persoon 

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 20 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by JLT