Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

Bangkok Delight (4 Dagen)

142.00 /

Dag 1
Aankomst in Bangkok waar wij je ophalen en naar het hotel brengen.. Rest van de dag op eigen gelegenheid. Je verblijft in het Royal hotel vlakbij de gezellige backpackersbuurt.

Dag 2 
De gids haalt je op bij het hotel en je gaat per expressboot over de Chao Phraya rivier naar de Tha Chang pier. Hier bezoek je het schitterende Koninklijk Paleis en de tempel van de Smaragden Boeddha. Dan ga je verder naar de Wat Pho  met zijn enorm liggend boeddhabeeld en massageschool . Door kleine steegjes loop je vervolgens naar de Pak Klong Talaat, de grootste bloemen-en fruitmarkt van Bangkok. Wandelend zie je nu eenmaal meer in detail. Deze straatjes zijn te klein en markten te overvol om te fietsen. Smalle, schaduwrijke sfeervolle steegjes. Serene tempels en altaren. ‘n Feest voor fotografen. Waar begint de woning? Waar eindigt het bedrijfje? We slenteren er verbazingwekkend doorheen. Wat ‘n kleurige bedrijvigheid, gaat 24 uur door. Geurige bloemen, exotisch fruit, felgekleurde beeldjes, manden met kwakende eenden. Zeevis, garnalen, levend en gedroogd. Sterkruikende kruiden tussen de olielampen, maskers, kaarsen, wierook, koekoeks-klokken. Wat ‘n vissoorten, honger krijg je ervan, wat ‘n voedsel, opeens ‘n schemerige Taoistische tempel, de geur van wierook, offerandes op ‘n rode tafel. Mediterende monniken. Medicijnen tegen elke kwaal. Alle soorten thee. Wat ‘n snuisterijen, nooit zoveel gezien, potten en pannen, alle soorten, wat heeft dit gedeelte van Bangkok toch ‘n variatie aan producten. Vervolgens brengt de gids je in het begin van de middag terug naar het hotel.

Dag 3
Deze tocht begint in Chinatown, een van Bangkok’s drukste wijken, je gaat ‘s ochtends vroeg zelf per lokale taxi naar het beginpunt van de fietstour. We fietsen door smalle steegjes en zijstraatjes, langs ontelbare winkeltjes en over markten. We passeren koopmannen, bouwvakkers, monniken – kortom, we zien hoe gewone mensen leven in deze miljoenenstad. Onze tocht continueert door rustigere woonwijken en uiteindelijk gaan we aan boord van een longtail boot. Als we over de kanalen varen, die Bangkok de naam ‘Het Venetië van het Oosten’ hebben opgeleverd, zien we houten huizen op palen, vrouwen die de was doen, en kinderen vanaf houten steigers lachend in het water springen. We zetten weer voet aan wal in een landelijk gebied, ongeveer 30 kilometer buiten het centrum van Bangkok, waar we onze fietstocht voortzetten. Hier zie je geen snelwegen of metrotreinen, maar het landschap bestaat uit landweggetjes, rijstvelden, palmbomen en bloemen kwekerijen.  De stilte hangt hier over het land als een net gesloten vrede. En je kunt maar niet geloven dat we een uurtje terug nog tussen de scheurende auto’s en toeterende tuk tuk’s in fietsten.  
Na de lunch is de tour afgelopen en heb je de middag ter vrije besteding, nog 1 overnachting in Bangkok

Dag 4
Na het ontbijt is deze tour afgelopen, je kunt verder gaan met de bouwstenen Khao Yai Nationaal Park, River Kwai 3 Dagen Comfort en Budget, Jungle Escape of Ontdek het noorden van Thailand per huurauto 4 Dagen.

 

Inclusief: Transfer vanaf airport naar hotel op dag 01, tours zoals omschreven met Engelssprekende gids, overnachtingen incl ontbijt

Exclusief: overige maaltijden en entreegelden

PRIVE TOUR

01 personen = € 223.00 / persoon
02 personen = € 128.00 / persoon

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 20 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by JLT