Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

Chiang Mai 1 Dag Jungle Trek

€ 74.00 / Per Persoon

We gaan naar  Mae Wang waar we een kijkje kunnen nemen op de lokale markt. Vervolgens verder de bergen in waar we beginnen met een wandeling van ongeveer 1 uur naar een Meo (Hmong) dorp. Vervolgens naar de rivier waar we lunchen en dit is ook de plaats waar we op het bamboevlot gaan. Dan maken we een korte wandeling naar een Karen dorp waarna we naar een waterval gaan waar we kunnen zwemmen. Daarna terug naar Chiang Mai waar we laat in de middag arriveren

Tijd: 08.30 uur-17.30 uur.
Inclusief: vervoer, alle activiteiten, entreegelden, Engelssprekende gids, lunch
NB Deze tocht is geschikt voor de avontuurlijk ingestelde reiziger

Deze tocht wordt niet in een groep uitgevoerd aangezien bij deze tochten altijd een olifantenrit inclusief is

Prijs:
02 personen = THB 3.500 / persoon
03 personen = THB 3.100 / persoon
04 personen = THB 2.600 / persoon
05 personen = THB 2.400 / persoon
06 personen = THB 2.200 / persoon

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 20 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by JLT