Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

Dagtocht Chiang Rai en Langnekken

48.00 / Per Persoon

Ochtends bezoeken we heetwaterbronnen en een Akha en een Yao bergdorp. Dan gaan we naar het stadje Chiang Saen aan de Maekong met zijn oude tempels. Vervolgens naar de Gouden Driehoek waar Thailand, Burma en Laos samenkomen.

We maken hier een spectaculaire tocht per speedboat over de Mekong rivier en gaan naar een eilandje dat tot Laos behoort. 

Hierna naar een van de hoogtepunten van de toer, het dorp van de Langnekken. Deze mensen komen oorspronkelijk uit Birma en leven slechts 15 jaar in Thailand

Tijd: 07.00 AM- 19.30 PM

Inclusief: vervoer per aircon minibus, entreegelden, Engelssprekende gids, lunch, speedboat

Let op: indien u de Langnekken niet wenst te bezoeken dan laat u ons dat aub weten

IN GROEP = THB 1.700/persoon

PRIVE TOUR
01 personen = THB 6.900 / persoon
02 personen = THB 4.000 / persoon
03 personen = THB 3.200 / persoon
04 personen = THB 2,700 / persoon
05 personen = THB 2.300 / persoon
06 personen = THB 2.100 / persoon

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 20 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by JLT