Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

Doi Inthanon Hoogste Berg

45.00 / Per Persoon

We rijden naar het nationale park  en gaan in totaal 45 kilometer klimmen. 5 kilometer onder de top  stoppen we bij 2 prachtige pagodes die gebouwd zijn ter gelegenheid van de 60e verjaardag van respectievelijk de koning en de koningin. Vanuit de linkerpagode (die van de koning) heb je een prachtig uitzicht. We rijden de laatste 5 kilometer naar de top (2565 meter) waar een radarstation staat (geen foto’s !).

Hier maken we een wandeling door prachtig bos met ook vele mossen, een hele bijzondere sfeer. Na de lunch stoppen we bij een Karendorpje, een van de grootste bergstammen in Thailand afkomstig uit Birma Ze zijn gevlucht omdat ze onderdrukt werden door het militaire regime.

Ze leven nog behoorlijk primitief in huizen op palen met meestal geen electriciteit. Ook hebben ze een eigen klederdracht, de ongetrouwde meisjes dragen witte gewaden, de getrouwde vrouwen rode of paarse rokken. Dan is het tijd voor de prachtige Vachirathan waterval, we kunnen hier zwemmen. Laat in de middag terug naar Chiang Mai

Tijd: 08.30 uur-17.30 uur.

Inclusief : vervoer per aircon minibus, entreegelden, Engelssprekende gids, lunch

IN GROEP = THB 1.600/ persoon

Prijs prive tour:
02 personen = THB 3.500 / persoon
03 personen = THB 2.900 / persoon
04 personen = THB 2.600 / persoon
05 personen = THB 2.400 / persoon
06 personen = THB 2.250 / persoon

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 20 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by JLT