Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

Onbekend Chiang Mai en Doi Suthep Tempel

74.00 / Per Persoon

Ontdek Chiang Mai onder leiding van een ervaren gids die u de interessantste stukken van deze ruim 700 jaar oude stad laat zien. U wordt opgehaald door uw gids bij uw hotel en gaat per taxi naar het startpunt van de tour. Op de locale markt krijgt u uitleg over de producten en etenswaren die daar te koop worden aangeboden.

Door de kleine steegjes van de binnenstad komt u langs enkele prachtige tempels. Via de vrouwengevangenis (waar we iets kunnen drinken in een restaurantje gerund door de gevangenen) wandelen we naar de rivier waar de beroemde Kad Luang markt is met een oa een prachtige bloemenafdeling.

Nu zijn we ook beland in het Chinatown van Chiang Mai en bezoeken uiteraard een van de Chinese tempels daar. ‘s Middags brengen we een bezoek aan de beroemdste tempel van Chiang Mai, Doi Suthep. Deze tempel is gelegen op de top van een berg en van hieruit heeft u een fantastisch uitzicht over de omgeving.

Dan verder naar een dorp van de Hmong bergstam, die altijd hun dorpen op de top van een berg bouwen. Deze stam heeft in de Vietnam oorlog in Laos aan de zijde van de Amerikanen gevochten en staat bekend om hun goede strijders.

Dan naar het Khantoke diner, Dit diner is een aangename kennismaking met de Lanna-cultuur. Het diner wordt geserveerd op een khantoke (=laag rond tafeltje) en bestaat uit typisch Noord-Thaise gerechten. U kunt zoveel eten als u wilt, alles wordt steeds aangevuld. U kunt ondertussen genieten van een prachtige show met traditionele live uitgevoerde muziek. Daarna brengen we een bezoek aan de bekende avondmarkt en wij brengen u ook weer terug naar het resort.

 

Inclusief : vervoer per aircon auto, entreegelden, Engelssprekende gids, lunch

Tijd: 09:00 – 16.30 uur

Prijs prive tour:
02 personen = THB 3.500 / persoon
03 personen = THB 3.100 / persoon
04 personen = THB 2.600 / persoon
05 personen = THB 2.400 / persoon
06 personen = THB 2.200 / persoon

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 20 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by JLT