Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

Chiang Mai Ontmoet de Olifanten

€ 74.00€ 68.00 / Per Persoon

We rijden naar een lokale markt om vers fruit te kopen voor het voederen van de olifanten.Dan verder langs het  Thaise platteland tot we bij het Elephant Park aankomen. Hier maakt u een een dag het leven van een Mahout (Olifanteneigenaar) mee. De gids geeft u eerst nuttige informatie over de Thaise olifanten. U krijgt instructies voor het begeleiden van uw eigen olifant en krijgt de kans om hen te voeden.

Na de lunch loopt u samen met de olifant door de mooie natuur, u gaat dus niet op zijn rug zitten maar loopt er naast.
Bij de rivier aangekomen krijgt u nieuwe vaardigheden in het baden en het wassen van uw olifant. Vanaf de oever zal de gids foto’s van u nemen terwijl u de olifant aan het wassen bent.Dan terug naar het kamp aan de rivier waar thee of koffie wordt geserveerd. Rond 16.00 uur is het tijd om afscheid te nemen van de olifanten en het Elephant Park.

 

PRIJS:  THB 2.400

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 20 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by JLT