Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

Chiang Mai Gouden Driehoek 3 Dagen

Ä 150.00 /

Dag 1 

Wij halen u op bij uw hotel in Chiang Mai en rijden via een fantastische bergachtig landschap naar Chiang Rai. U gaat naar Mae Sai aan de Birmaanse grens. Er is hier een zeer interessante markt met veel producten uit Birma en China. Als u wilt kunt u de grens over om een glimp op te vangen van het Birmese leven. Dan de beruchte Gouden Driehoek bij de Mekong rivier. Vanuit een uitzichtspunt kunt u zien hoe Thailand, Laos en Birma hier samenkomen. Via de oude stad van Chiang Saen met haar ru√Įnes reizen we naar Chiang Rai. Als u tijdens deze dag graag de Langnekstam wilt zien dan kan de gids voor u daar stoppen. Bij aankomst in Chiang Rai halen wij u op en brengen u naar een leuk miniresort net buiten Chiang Rai met mooie kamers en een zwembad. .

Dag 2 

Vandaag staat een unieke tour op het programma, onder leiding van een gids gaat u per scooter de landelijke omgeving bij Chiang Rai verkennen. De scooters zijn met automatische versnelling en u heeft snel door hoe gemakkelijk het rijden is over de stille landwegen. We rijden door een prachtig landschap richting de richting de Witte Sneeuwtempel Wat Rong Khun, het meesterwerk van Chaloemchai Khosiphipot. Na de bezichtiging van deze Tempel kunt u ook zijn meesterwerken bewonderen in de naast gelegen galerijen. We rijden verder, door kleine dorpjes en brengen een bezoek aan een lokale school. Onderweg passeren we lokale bergstammen, die bezig zijn met hun dagelijkse werkzaamheden op de rijstvelden, ook bezoeken we een dorp van deze bergstammen. Na de lunch gaan we een paar km over verharde zandpaden om een thee plantage te bezoeken, vanaf deze thee plantage heeft u ook prachtige vergezichten. Dan richting de Witte Boedha ( Doi in Cee Stupa ) waarbij we verschillende rubberboom plantages passeren. Bij de berg aangekomen waar de Witte Boedha zich bevind kunt u kiezen, met uw scooter naar boven of via de trap van 722 treden, om deze Boedha en Chiang Rai te bezichtigen. Onderweg naar de heetwaterbronnen waar u een eitje kunt koken in 1 van de heetwater bronnen , een heerlijke duik kunt nemen in het het zwavel zwembad of lekker relaxen in een prive cabine met stoombad passeren we nog het olifantenkamp waar u eventueel nog een olifantenrit kunt doen.

Dag 3 

De morgen is ter vrije besteding, rond het middaguur brengen wij u naar het busstation waar u de airconditioned bus terug naar Chiang Mai neemt. Dit is waar uw reis eindigt. 

Inclusief: 

Tour naar Gouden Driehoek incl lunch 
2 overnachtingen in een luxe miniresort met ontbijt 
Scooter Tour incl gids, scooterhuur en benzine 
Transfer van hotel Chiang Rai-busstation Chiang Rai 
Bus Chiang Rai-Chiang Mai

PRIJS: ‚ā¨ 175 / pp / Minimum: 2 personen
PRIJS: ‚ā¨ 160 / pp / Minimum: 4 personen

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 20 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by JLT