Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

Into the Lanna Countryside

Ä 32.00 /

Ervaar het Thaise platteland per fiets! 

We starten in Chiang Mai waar u wordt opgehaald bij uw hotel. Per auto rijden we in ongeveer 20 minuten naar een klein dorpje in het Nam Phrae district. Daar gaan we per fiets verder.  We passeren onderweg traditionele dorpjes met houten huizen op palen, fietsen over smalle wegen langs de rijstvelden en stoppen bij eenlokale school . Soms zien we waterbuffels oversteken of kinderen die verbaasd zijn om buitenlanders in hun dorp te zien. 
Gedurende deze fietstocht krijgt u een uniek inzicht in het leven van de lokale bevolking in de Chiang Mai vallei, een onvergetelijke ervaring! 

Betrouwbare fietsen zijn heel belangrijk. Daarom gebruiken wij Trek fietsen met 24 versnellingen. Allen zijn in uitstekende staat en er zijn heren- en damesmodellen in verschillende maten, alsook kinderfietsen. 

 

 

Inclusief: alle activiteiten, transport, lunch, Engelssprekende gids

Tijd: 08.00-13.00 h en  13.30-18.30 h

01 personen = THB 2.300 / persoon 
02 personen = THB 1,350 / persoon 
03 personen = THB  1.350 / persoon 
04 personen = THB 1.150 / persoon 
05 personen = THB 1.150 / persoon 
06 personen = THB 1.000 / persoon

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 20 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by JLT