Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

Fietsen en Thais Koken

61.00 50.00 / Per Persoon

We starten te fietsen in een klein dorpje in het Nam Phrae district. We passeren onderweg traditionele dorpjes met houten huizen op palen, fietsen over smalle wegen langs de rijstvelden en stoppen bij een lokale school . Soms zien we waterbuffels oversteken of kinderen die verbaasd zijn om buitenlanders in hun dorp te zien. 

Gedurende deze fietstocht krijgt u een uniek inzicht in het leven van de lokale bevolking in de Chiang Mai vallei, een onvergetelijke ervaring! ‘s Middags leert u de geheimen van de Thaise keuken. Eerst samen naar de markt om inkopen te doen. Dan bereidt u een aantal Thaise gerechten. Eigen wok, eigen hakblok. U bereidt uw eigen diner.

 

Prijs: THB 1,750 / persoon

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 20 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by JLT