Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

3 Daagse Trek

Ä 57.00 / Per Persoon

Dag 1
We vertrekken vanuit Chiang Mai per pick up truck en rijden de bergen in. We stoppen bij een lokale markt. Daarna in ongeveer 1.5 uur naar een Shan dorp waar we lunchen. Vanuit hier wandelen we naar een Hmong dorp. Deze stam heeft in de Vietnam oorlog in Laos aan de zijde van de Amerikanen gevochten en staat bekend om hun goede strijders. Dan trekken we in ongeveer 2.5 uur door de jungle naar een Karen dorp waar we overnachten.

Dag 2
Na het ontbijt wandelen we in ongeveer 1 uur naar de top van een berg. Dan trekken we in ongeveer 1.5 uur naar een ander Karen dorp waar onze gids de lunch klaarmaakt. Vervolgens bergafwaarts naar ons jungle kamp bij de waterval. Zwem en relax, diner en overnachting hier.

Dag 3
We volgen de rivier tot de plaats waar onze pick up truck op ons wacht. Deze brengt ons naar een Shan dorp waar we lunchen. Dan naar het vlottenkamp waar we per bamboevlot de rivier afzakken. Dan terug naar Chiang Mai waar we aan het einde van de middag arriveren

 

 

Inclusief:
Transport
2 overnachtingen in een bergdorp
Engelssprekende gids
Bamboe vlotvaren
Alle maaltijden

Exclusief:
Persoonlijke uitgaven en fooien

Vertrek: Dagelijks

PRIJS: THB 2.000/ Minimum 1 persoon
Dit is in een groep en een olifantenrit is inclusief, deze kan overgeslagen worden

PRIVE TOUR
In dit geval doen we geen olifantenrit maar kunnen we naar een olifantvriendelijk kamp gaan en de olifanten voeren en wassen 
02 personen = THB 5.500/ persoon
03 personen = THB 3.800 / persoon
04 of meer personen = THB 3.200 / persoon 

 

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 10 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by me