Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

4 Daagse Trek Huay Nam Dang

Ä 118.00 / Per Persoon

Dag 1 

Ochtends rijden we 3 uur naar het startpunt van onze wandeltocht. Na de lunch ongeveer 3 uur wandelen naar een dorp van de Lisu. We overnachten bij deze kleurrijke stam.

Dag 2 

We gaan vandaag ongeveer 3.5 uur wandelen. Eerst naar een waterval midden in de jungle waar we heerlijk kunnen zwemmen. Dan verder door rijstvelden en plantages naar waar we lunchen bij een rijstboer. Vervolgens wandelen we naar een Karen dorp waar we overnachten. 

Dag 3

We wandelen in ongeveer 3 uur naar het dorpje waar we lunchen. Dan per olifant naar onze unieke overnachtingsplaats, een jungle kamp aan de rivier gelegen. Mogelijkheid tot zwemmen. “s Avonds maken we een kampvuur.

Dag 4

‚Äės Ochtends per bamboevlot naar Sop Kai, waar onze auto klaar staat. We bezoeken onderweg een Lahu en Akha dorp. Terug naar Chiang Mai met een onvergetelijke ervaring

Inclusief:  

 Transport ,
Engelssprekende gids,
3 overnachtingen bij de bergstammen,
alle maaltijden  

Exclusief : 

Persoonlijke uitgaven en tips

NB Deze trek is een klassieke trek waarbij er stevig gewandeld wordt in een gebied dat bij de meeste andere treks niet wordt bezocht door de grotere afstand vanaf Chiang Mai. Bij deze trek is het noodzakelijk dat u uw eigen slaapspullen meeneemt en de voorzieningen in de dorpen zijn erg eenvoudig.

PRIVE TOUR 

01 personen = ‚ā¨ 329.00 / persoon¬†
02 personen = ‚ā¨ 185.00 / persoon¬†
03 personen = ‚ā¨ 142.00 / persoon¬†
04 personen = ‚ā¨ 118.00 / persoon¬†
05 personen = ‚ā¨ 105.00 / persoon¬†
06 personen = ‚ā¨ 95.00 / persoon

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 20 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by JLT