Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

Regenwoud Ervaring

172.00 / Per Persoon

Dag 1

‘s Morgens komt u in Surathani aan met de nachttrein waar wij u ophalen en naar Tree Tops brengen. U kunt inchecken in uw boomhut die voorzien is van muskietennet, tweepersoons bed, koude douche en toilet. Lunch is gepland rond 13.00 u, mocht u vroeg aankomen dan kunt u relaxen of een korte wandeling maken naar een grot.

Na de lunch op de binnenband van een vrachtauto de jungle rivier Klong Sok afdrijven en u kunt genieten van de schitterende natuur. In deze omgeving komen meer soorten planten en dieren voor dan waar ook ter wereld. Reusachtige bomen van meer dan 50 meter, wilde orchideeen en varens groeien hier. Mocht het door de waterstand niet mogelijk zijn om dit te doen dan wandelen we naar een waterval waar u kunt zwemmen. Na het diner overnacht u in uw boomhut waar u kunt genieten van de geluiden van de jungle.

Dag 2

Na het ontbijt rijden we naar het Raja Phraba meer en gaan we per boot naar onze drijvende accomodatie, onze kamers op de bamboevlotten zijn voorzien van muskietennet en tweepersoons bed, de gemeenschappelijke toiletten zijn op de oever, zo houden wij het meer schoon. Relax of zwem tot aan de lunch. Hierna maken we een boottrip naar een drijvend vissersdorpje en stoppen we bij een grot op een klein eilandje waar we kunnen zwemmen. Dan terug naar de vlotten waar we dineren. In het donker maken we daarna nog een wandelsafari in de jungle.

Dag 3

We staan heel vroeg op om per kano op zoek te gaan naar dieren, vaak zien we gibbons en neushoornvogels. Koffie en thee worden aan boord van de kano geserveerd. Dan terug naar de vlotten voor het ontbijt. Per boot gaan we vervolgens naar een groter eiland waar we een 3 uur durende tocht maken naar de top van een berg. We worden daar beloond met een fantastisch uitzicht over het meer.

Hierna terug naar de vlotten om de rest van de middag te relaxen of per kano nog meer te ontdekken. Diner en overnachting op het vlot.

Dag 4

Na het ontbijt per boot terug naar het vasteland en transfer naar Surathani.

PRIJS: 4 dagen = € 172 / per persoon. (Single person surcharge applies)

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 20 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by JLT