Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

Khao Yai Nationaal Park

112.00 / Per Person

Dag 1

In de ochtend brengen wij u naar het busstation waar u de bus Bangkok-Pak Chong neemt. Bij aankomst brengen wij u naar het resort. Als u wilt dan kan het resort  een tour naar de Bat Cave organiseren en kun u meer dan 1 miljoen vleermuizen zien die op jacht gaan naar vliegende insecten tijdens de nacht. Dit schouwspel duurt meer dan een half uur en is een prachtig gezicht.

Dag 2

Een hele dag in het park, we doen een wandeling door de natuur een fantastisch natuurgebied waar krijgt u een indruk van de prachtige jungles natuurlijke vegetatie en de flora en fauna. We zullen de lunch in het horloge toren op een open plek. Het volgende punt is het Haew Suwat, een van de grootste watervallen in het Khao Yai National Park. Als u wilt, kunt u zwemmen in het zwembad onder de natuurlijke waterval, of gewoon relaxen in deze prachtige oase. Hier delen van de film “The Beach” met Leonardo di Caprio zijn gefilmd en naar het water vallen waar de film “The Beach” met Leonardo di Caprio is gefilmd. Nu zijn we op weg naar Khao Kiaw oogpunt heeft het hoogste punt van het park, dat is 1.188 m boven de zeespiegel. Hier zullen we kijken naar de mooiste zonsondergang in Khao Yai. In plaats van naar het hotel kunnen we een optionele tour (afhankelijk van het weer en toestemming van het park), in dit geval zullen we beginnen met onze avond tocht door de bergen bossen en graslanden. Van de auto, de nachtelijke dieren wereld is verlicht door speciale halogeen lampen. Veel soorten herten, katten, wilde dragen, en porcupines, en met een beetje geluk, olifanten op het zout likt kunnen worden waargenomen. Aankomst bij de lodge rond 21.00h

Dag 3

Na het ontbijt heeft u nog voldoende tijd om te relaxen voordat we u naar het busstation brengen waar u de bus terug naar Bangkok neemt. Als u wilt dan kunnen wij ook een trein regelen voor u. Uw tocht eindigt bij het busstation in Bangkok

Inclusief:

Bus Bangkok-Pak Chong-Bangkok
Engelssprekende gids tijdens Khao Yai excursie
2 overnachtingen inclusief ontbijt

Exclusief:

Overige maaltijden
Entreegelden
Optionele Tours

PRIJS: € 148 / pp / Min: 2 persoons
PRIJS: € 112 / pp / Min: 4 persoons

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 20 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by JLT