Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

3 Days Mae Hong Son avontuur per 4 x 4

Ä 242.00 / Per Persoon

Dag 1 

We maken een vroege start vanuit Chiang Mai. Eerst zien we een orchideeenkwekerij. Na ongeveer een uur maken we een stop bij een lokale markt. Dan gaan we de bergen in richting Pai, onderweg stoppen we bij een heel mooi Karen bergdorp en bij heetwaterbronnen. We overnachten in het gezellige plaatsje Pai. 

Dag 2

‚Äės Ochtends bezoeken we de schitterende Tham Lot grot in Soppong en een Lisu en een Lahu bergdorp. Dan naar Mae Hong Son waar we de prachtige op de top van een berg gelegen Doi Kong Mu bezoeken Daarna naar het dorp van de Padong langnekken. We overnachten in Mae Hong Son.

Dag 3

We gaan verder met de Mae Hong Son route en rijden naar Khun Yuam. Vanuit hier naar Mae Chaem aan de voet van Doi Inthanon, de hoogste berg van Thailand. We rijden naar de top (2596 meter) en bezoeken hier twee pagodas gebouwd voor de koning en koningin. Vanuit hier hebben we een prachtig uitzicht. Ook maken we een wandeling door een mysterieus bos. We eindigen met de prachtige Vachirathan waterval, u kunt hier zwemmen. Laat in de middag zijn we terug in Chiang Mai

Incl:  Transport per 4 x 4 , Engelssprekende gids, 2 nachten in een leuk resort,  ontbijt.

Excl:  Lunch en alle entreegelden.

NB:  Tijdens deze avontuurlijke toer bezoekt u de fantastische Mae Hong Son provincie die tot de jaren 60 alleen per olifant te bereiken was. Vele kleurrijke bergstammen afkomstig uit Birma leven hier waaronder de Padong Langnekstam. Op de laatste dag via een heel weinig gebruikte route terug naar Chiang Mai. 

Prijs per persoon:

2 personen = THB 15.000
3 personen = THB 11.000
4 en meer personen = THB 8.500

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 20 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by JLT