Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

Mae Hong Son Lus in 4 dagen

242.00 / Per Person

Dag 1

We rijden naar het nationale park  en gaan in totaal 45 kilometer klimmen. 5 kilometer onder de top  stoppen we bij 2 prachtige pagodes die gebouwd zijn ter gelegenheid van de 60e verjaardag van respectievelijk de koning en de koningin. Vanuit de linkerpagode (die van de koning) heb je een prachtig uitzicht. We rijden de laatste 5 kilometer naar de top (2565 meter) waar een radarstation staat (geen foto’s !). Hier maken we een wandeling door prachtig bos met ook vele mossen, een hele bijzondere sfeer. Na de lunch stoppen we bij een Karendorpje, een van de grootste bergstammen in Thailand afkomstig uit Birma Ze zijn gevlucht omdat ze onderdrukt werden door het militaire regime. Ze leven nog behoorlijk primitief in huizen op palen met meestal geen electriciteit. Ook hebben ze een eigen klederdracht, de ongetrouwde meisjes dragen witte gewaden, de getrouwde vrouwen rode of paarse rokken. Dan is het tijd voor de prachtige Vachirathan waterval, we kunnen hier zwemmen. Laat in de middag arriveren we in Mae Sariang waar we overnachten

Dag 2

We bezoeken een Hmong dorp op de top van een berg (1.680 meter hoogte). Deze stam heeft in de Vietnam oorlog in Laos aan de zijde van de Amerikanen gevochten en staat bekend om hun goede strijders. We maken een wandeling in de omgeving met een fantastisch uitzicht over de vallei. Dan naar Mae Hong Son waar we de prachtige op de top van een berg gelegen Doi Kong Mu bezoeken. We overnachten in Mae Hong Son.

Dag 3

‘s Ochtends bezoeken we het dorp van de Padong langnekken. Dan naar de schitterende Tham Lot grot in Soppong en op weg naar Pai bezoeken we een Lisu en een Lahu bergdorp We overnachten in het gezellige plaatsje Pai. 

Dag 4

We rijden ongeveer 2 uur naar het meer van Mae Ngat waar we een mooie boottocht maken. Daarna naar de Buathong watervallen (sticky falls). Einde van de middag rijden we terug naar Chiang Mai.

Inclusief:

Alle vervoer met eigen auto
Alle accomodatie incl. ontbijt
Engelssprekende gids

Exclusief:

Overige maaltijden
Entreegelden

Prijs per persoon:

2 personen = THB 14.000
3 personen = THB 10.500
4 en meer personen = THB 8.500

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 10 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by me