Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

River Kwai 3 Dagen Comfort en Budget

99.00 / Per Persoon

Dag 1

In de ochtend brengen wij u naar het treinstation waar u de trein naar Kanchanaburi neemt. Bij aankomst neemt u een lokale taxi (5 minuten) naar het gezellige Thai Garden Inn. In de namiddag kunt u de beroemde brug, de erebegraafplaats en het oorlogsmuseum op eigen gelegenheid bezoeken per fiets of riksja.

Dag 2

U wordt opgehaald door onze chauffeur en u heeft uw eigen prive auto. U gaat naar de Erawan watervallen met zeven terassen waar u kunt zwemmen of door de jungle naar het bovenste terras klimmen en naar de Tham Krasae Grot. Als u wilt dan kunt u een rit over de beruchte Birma spoorweg maken. Overnachting in Thai Garden Inn

Dag 3

Wij brengen u per prive auto naar de oude hoofdstad Ayutthaya. Hier kunt u de oude hoofdstad bezoeken en eventueel met de nachttrein naar Chiang Mai reizen (wij kunnen uw ticket boeken). Ook kunt u terugkeren naar Bangkok per lokale trein. Een andere mogelijkheid is dat u meteen vanuit Kanchanaburi naar Bangkok reist en daar overnacht ofwel de nachttrein naar het zuiden neemt. (1,5 uur)

Inclusief:

Transfer hotel Bangkok / trein
Trein Bangkok / Kanchanaburi
Prive auto met chauffeur op dag 2 in Kanchanaburi
Thai Garden Inn 2 nachten met ontbijt
Prive Vervoer Kanchanaburi / Ayuthaya

Exclusief:

Entreegelden en andere maaltijden

PRIJS: bij 2 personen = 130 euro per persoon
PRIJS: bij 3 personen = 100 euro per persoon
PRIJS: bij 4 personen = 90 euro per persoon
PRIJS: bij 6 personen = 70 euro per persoon

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 20 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by JLT