Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

River Kwai Experience 5 Dagen All Inclusive Tour

€ 423.00 / Per Person

Dag 1

U wordt opgehaald vanuit de lobby van uw hotel en  we vertrekken dan naar Kanchanaburi. Onderweg stoppen we bij de drijvende markt van Damnoen Saduak. Daarna maken we een historische boottocht met geweldig uitzicht over de River Kwai, onderweg passeren we onbedorven jungle in de bergen om vervolgens bij uw accommodatie te komen, het Resotel. River Kwai RESOTEL is een authentiek natuur resort dat u niet snel zult vergeten en een geweldige levenservaring achterlaat. Het is een adembenemende plaats waar u kunt genieten en ontspannen in een rustige omgeving. Een perfecte combinatie van kalmte, comfort en avontuur, is River Kwai Resotel een perfecte kans om even aan de hectiek van de stad te ontsnappen. Nadat u bent ingecheckt maakt u een boottocht naar het dichtbij gelegen Mon village. Dit is de plek waar de film “The Deerhunter” met Robert de Niro gefilmd is. Daar wordt ook een Thais/Birmees diner geserveerd met aansluitend een Mon dansshow. Overnachting in het Resotel.

Dag 2

We vertrekken met de boot vanaf het hotel voor een onvergetelijke tour door de River Kwai vallei. Na een vaart van 15 minuten stroomopwaarts, maken we de eerste stop om de beroemde Kaeng Lava grotten te bekijken- bekend om haar fantastische steen formaties. We gaan stroomopwaarts, passeren drijvende huizen en bamboe jungle, voor een eerstehands impressie van het  rivierleven. We arriveren bij de Sai Yok Yai watervallen voor picknick lunch en een drankje op een drijvend huis. In de middag kunt u zwemmen in de rivier en de watervallen. We overnachten in het Hintok River Camp wat een uitzonderlijke safari tenten kamp is prachtig gelegen op een historisch stuk land op het hoogtepunt van de Hintok berg in Kanchanaburi waar de historische Kwai rivier door heen loopt. We bieden u een nieuwe manier van ontspanning aan terwijl u dicht bij het ritme van de natuur bent met 22 ruime luxe canvas tenten, met privé badkamer en outdoor douche met heet water, air conditioning , privé veranda en luxueuze meubels. Het safari tenten kamp is verreweg de beste keuze om de tropische natuur te verkennen met de historische 2de wereldoorlog plekken. Er is niets te vergelijken met het verblijf in een luxe tentenkamp en een prachtige omgeving met uitzicht en geluid van natuur.

Dag 3

In de morgen brengen we een bezoek aan Hellfire Pass, vervolgens gaan we naar Sangklaburi waar we een bezoek brengen aan een Karen berg stam dorp, de Wat Wangvivegaram, we bezoeken een Mon tempel in Birmese stijl en maken een boottocht waar we een ondergedompelde tempel in een meer kunnen aanschouwen. We overnachten in het eenvoudige Ponnatee resort, volledig gemaakt van teakhout met een prachtig uitzicht van het nabijgelegen meer.

Dag 4

Na het ontbijt gaan we naar Three Pagoda Pass bij de Birmese grens. Als de grens geopend is kunnen we over de Birmese grens gaan. We hebben lunch in een lokaal restaurant. Vervolgens naar de Erawan Falls met prachtige watervallen bestaande uit 7 lagen. U kunt  zwemmen in 1 van de lagere watervallen of een wandeling maken naar de hoogste. Daarna naar het River Kwai Village voor overnachting en diner.

Dag 5

We rijden naar Kanchanburi en bezoeken daar het oorlogsmuseum, we brengen een bezoek aan vele oorlogs begraafplaatsen, en de indrukwekkende brug over de River Kwai. Onderweg terug naar Bangkok stoppen we in Nakhon Pathom en bezoeken we de grootste Boeddhistische pagode in de wereld

Including

All transfers and transportation by a private AC van w/driver
Boat trip as program
English speaking guide
Entrance fee
Lunches & Dinners
Hotel accommodation based on DBL room with breakfast

Excluding

Entry visa Burma
Other meals and all drinks
Personal expenses

PRIJS: € 589 / pp / Minimum: 2 persons
PRIJS: € 423 / pp / Minimum: 4 persons

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 20 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by JLT