Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

Groene Jungle en Witte Stranden (18 Dagen)

648.00 / Per Persoon

Dag 1
Aankomst in Bangkok waar wij u ophalen en naar het hotel brengen.. Rest van de dag op eigen gelegenheid.

Dag 2 (O)
Ontdek Bangkok op eigen gelegenheid, ga bijvoorbeeld naar het Koninklijk Paleis of maak een boottocht door de kanalen van Bangkok

Dag 3 (O)
Vandaag heeft u nog een vrije dag in Bangkok, ‘s avonds neemt u de slaaptrein naar Chiang Mai.

Dag 4
Aankomst in Chiang Mai en transfer naar uw hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding, komt u even langs bij ons op kantoor voor meer informatie over de trek.

Dag 5 (O,L,D)
We vertrekken vanuit Chiang Mai per pick up truck en rijden noordwaarts. We stoppen bij een lokale markt. Daarna in ongeveer 1.5 uur naar een Shan dorp waar we lunchen. Vanuit hier wandelen we naar een Hmong dorp. Deze stam heeft in de Vietnam oorlog in Laos aan de zijde van de Amerikanen gevochten en staat bekend om hun goede strijders. Dan trekken we in ongeveer 2.5 uur door de jungle naar een Karen dorp waar we overnachten.

Dag 6 (O,L)
Na het ontbijt wandelen we in ongeveer 1 uur naar het olifantenkamp en maken we een anderhalf uur durende rit. Dan trekken we in ongeveer 1.5 uur naar een waterval waar onze gids de lunch klaarmaakt. Vevolgens volgen we de rivier tot de plaats waar onze pick up truck op ons wacht. Deze brengt ons naar het vlottenkamp waar we per bamboevlot de rivier afzakken. Dan terug naar Chiang Mai waar we aan het einde van de middag arriveren

Dag 7 (O)
Vrije dag in Chiang Mai, maak bv een mooie fietstour over het platteland nabij Chiang Mai of doe een Thaise kookcursus. Aan het einde van de middag vertrekt u VIP aircon slaapbus naar Hua Hin

Dag 8
‘s Morgens komt u aan in Hua Hin waar u een locale taxi naar uw hotel neemt.

Dag 9 (B)
Geniet van uw strandvakantie.

Dag 10 (B)
U heeft nog een volle dag aan het strand, laat in de avond neemt u de slaaptrein naar Surathani.

Dag 11 (L, D)
‘s Morgens komt u in Surathani aan met de nachttrein waar wij u ophalen en naar Tree Tops brengen. U kunt inchecken in uw boomhut die voorzien is van muskietennet, tweepersoons bed, koude douche en toilet. Lunch is gepland rond 13.00 u, mocht u vroeg aankomen dan kunt u relaxen of een korte wandeling maken naar een grot. Na de lunch op de binnenband van een vrachtauto de jungle rivier Klong Sok afdrijven en u kunt genieten van de schitterende natuur. In deze omgeving komen meer soorten planten en dieren voor dan waar ook ter wereld. Reusachtige bomen van meer dan 50 meter, wilde orchideeen en varens groeien hier. Mocht het door de waterstand niet mogelijk zijn om dit te doen dan wandelen we naar een waterval waar u kunt zwemmen. Na het diner overnacht u in uw boomhut waar u kunt genieten van de geluiden van de jungle.

Dag 12 (O,L,D)
Na het ontbijt rijden we naar het Raja Phraba meer en gaan we per boot naar de drijvende vlotten. Relax of zwem tot aan de lunch. Hierna maken we een boottrip naar een drijvend vissersdorpje en stoppen we bij een grot op een klein eilandje waar we kunnen zwemmen. Dan terug naar de boomhutten waar we dineren. In het donker maken we daarna nog een wandelsafari in de jungle.

Dag 13 (O)
We staan heel vroeg op om per kano op zoek te gaan naar dieren, vaak zien we gibbons en neushoornvogels. Koffie en thee worden aan boord van de kano geserveerd. Dan terug naar de vlotten voor het ontbijt. Per boot gaan we vervolgens terug naar het vasteland en transfer naar Surathani. Vanuit hier neemt u de boot naar het tropische eiland Koh Samui.

Dag 13-17 (O)
Geniet van het bounty eiland Koh Samui.

Dag 17
Rond de middag halen wij u op bij het hotel en brengen u naar de ferry. Na aankomst op het vasteland gaat u naar het treinstation van Surathani waar u de nachtslaaptrein naar  Bangkok neemt.

Dag 18
Ochtends komt u aan in Bangkok en eindigt uw toer.

Inclusief:

Alle Accomodatie in 3 sterren hotels incl ontbijt (behalve tijdens de trek), 
Transfer van het vliegveld naar het hotel op Dag 01
Slaaptrein Bangkok-Chiang Mai aircon 2e klasse couchettes
Transfer treinstation-hotel Chiang Mai (Dag 04)
Tweedaagse trek ,et olifantrijden en bamboevlotvaren incl alle maaltijden
Transfer hotel – busstation op Dag 07
Nachtbus Chiang Mai-Hua Hin aircon VIP
Slaaptrein Hua Hin-Surathani aircon 2e klas couchettes
Driedaagse Tree Tops Tour in Khao Sok Nationaal Park incl alle maaltijden
Transfer Surathani-hotel Koh Samui 
Transfer hotel Koh Samui-Surathani
Slaaptrein Surathani-Bangkok aircon 2e klas couchettes

Maaltijden zoals vermeld)

(O= Ontbijt, L = Lunch, D = Diner)

Exclusief:

Overige maaltijden en entreegelden

Als u op Dag 07 niet met de nachtbus wilt dan is het mogelijk om naar Bangkok te vliegen en dan vanuit Bangkok de nachttrein te nemen naar het zuiden. U heeft dan 3 nachten over die u kunt invullen naar eigen inzicht. Vraagt u ons voor de meerkosten.

Hotels:

Bangkok – Royal Hotel
Chiang Mai – Chiang Mai Gate Hotel
Jungle Trek – Bergdorp
Hua Hin – Hua Hin Grand
Khao Sok National Park – Boomhutten en Vlotten
Koh Samui – Lawana Resort

Vertrek: Iedere dag

PRIJS: THB 28.400 / pp / Minimum: 2 personen
PRIJS: THB 27.200 / pp / Minimum: 4 personen

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 20 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by JLT