Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

Homestay Chiang Mai (5 dagen)

Ä 190.00 / Per Persoon

Dag 1 Aankomst en Welkomstdiner (Maaltijden inclusief: Diner)
Aankomst in Chiang Mai, op het vliegveld of treinstation wordt u verwelkomd en daarna brengen wij u naar Little Village.  Relax op het grote priveterras met een uitzicht over het zwembad en de tropische tuin. Na aankomst krijgt u uitgebreid informatie over uw reis, vanavond wordt u uitgenodigd voor een welkomstdiner..

 

 

 

Dag 2 Fietsen en Koken (Maaltijden inclusief: Ontbijt, Lunch, Diner)
We starten te fietsen in een klein dorpje in het Nam Phrae district. We passeren onderweg traditionele dorpjes met houten huizen op palen, fietsen over smalle wegen langs de rijstvelden en stoppen bij een lokale school . Soms zien we waterbuffels oversteken of kinderen die verbaasd zijn om buitenlanders in hun dorp te zien.¬† Gedurende deze fietstocht krijgt u een uniek inzicht in het leven van de lokale bevolking in de Chiang Mai vallei, een onvergetelijke ervaring! ‚Äės Middags leert u de geheimen van de Thaise keuken. Eerst samen naar de markt om inkopen te doen. Dan bereidt u een aantal Thaise gerechten. Eigen wok, eigen hakblok. U bereidt uw eigen diner.

Dag 3 City tour en Doi Suthep (Maaltijden inclusief: Ontbijt, Lunch)
Ontdek Chiang Mai onder leiding van een ervaren gids die u de interessantste stukken van deze ruim 700 jaar oude stad laat zien. U wordt opgehaald door uw gids bij uw hotel en gaat per taxi naar het startpunt van de tour. Op de locale markt krijgt u uitleg over de producten en etenswaren die daar te koop worden aangeboden. Door de kleine steegjes van de binnenstad komt u langs enkele prachtige tempels. Via de vrouwengevangenis (waar we iets kunnen drinken in een restaurantje gerund door de gevangenen) wandelen we naar de rivier waar de beroemde Kad Luang markt is met een oa een prachtige bloemenafdeling. Nu zijn we ook beland in het Chinatown van Chiang Mai en bezoeken uiteraard een van de Chinese tempels daar. ‚Äės Middags brengen we een bezoek aan de beroemdste tempel van Chiang Mai, Doi Suthep. Deze tempel is gelegen op de top van een berg en van hieruit heeft u een fantastisch uitzicht over de omgeving. Dan verder naar een dorp van de Hmong bergstam, die altijd hun dorpen op de top van een berg bouwen. Deze stam heeft in de Vietnam oorlog in Laos aan de zijde van de Amerikanen gevochten en staat bekend om hun goede strijders. Daarna brengen we een bezoek aan de bekende avondmarkt en wij brengen u ook weer terug naar het resort.
OF
Natuur Tour en Bergstammen (Maaltijden inclusief: Ontbijt, Lunch)
A tour with the adventure minded traveller in mind, with hiking to hill tribe villages and beautiful waterfalls. We drive to Mae Wang where we walk for about 1 hour to a Meo (Hmong) Hill tribe village. Lunch is near the river and from here we board the bamboo rafts. Next we take a short walk to a Karen village. Then we visit a waterfall where we can swim. After that we drive back to the resort.
This tour is suitable for every age (also children) and we can adjust the time and speed of walking  to your level

 

 

Dag 4 Olifantvriendelijk tour of Zipline of City Tour of Hoogste Berg
(Maaltijden inclusief: Ontbijt, Lunch)
Vandaag kunt u een keuze maken uit Tour 1, Tour 2 of Tour 3. Laat ons aub bij boeking weten wat u keuze is.

TOUR 1:
We rijden naar een lokale markt om vers fruit te kopen voor het voederen van de olifanten.Dan verder langs het  Thaise platteland tot we bij het Elephant Park aankomen. Hier maakt u een een dag het leven van een Mahout (Olifanteneigenaar) mee. De gids geeft u eerst nuttige informatie over de Thaise olifanten. U krijgt instructies voor het begeleiden van uw eigen olifant en krijgt de kans om hen te voeden. Na de lunch is het tijd om te laten zien wat u geleerd hebt,  u loopt samen met de olifant en probeert hem te controleren door de mooie natuur. Bij de rivier aangekomen  krijgt u nieuwe vaardigheden in het baden en het wassen van uw olifant. Vanaf de oever zal de gids foto’s van u nemen terwijl u de olifant aan het wassen bent.Dan terug naar het kamp aan de rivier waar thee of koffie wordt geserveerd. Rond 16.00 uur is het tijd om afscheid te nemen van de olifanten en het Elephant Park.

TOUR 2:
Deze unieke manier van verplaatsen was vroeger alleen maar toegankelijk voor wetenschappers. Nu kan iedereen toegang tot het regenwoud krijgen op de meest spannende manier. Hoog in de boomtoppen met behulp van een ingenieuze serie boomhutten, platforms, kabels, bruggen gedurende ongeveer een twee kilometer avontuur. Voor sensatie zoekers en natuurliefhebbers is er is nooit zo’n mogelijkheid geweest om het tropisch regenwoud te zien. Canopy tours zijn ontstaan in de weelderige regenwouden van Costa Rica waar avontuurlijke biologen een systeem van kabels en platforms ontwikkelden, waardoor zij het voorheen ontoegankelijke ecosysteem konden bestuderen.. Het duurde niet lang voordat dit zich ontwikkeld heeft tot een adembenemende eco-toerisme activiteit die niet alleen mensen de mogelijkheid biedt het regenwoud te ervaren, maar ook een grotere bewustwording creert voor de benarde situatie en de schoonheid van de bedreigde inheemse bossen. De tour is zo ontworpen dat het voor iedereen mogelijk is om mee te doen,

TOUR 3:
One of the jewels of North Thailand is this visit to one of the highest peaks in the region, fantastic scenery and beautiful pagodas await. We drive to Chom Thong and from here we go to the spectacular Mae Klang waterfall, depending on the water level you can swim here. It is still 45 km to the top of Doi Inthanon (2596 meters). We visit two pagodas here erected for the king and queen. There is a beautiful view from here. Also we do a nature walk in a very mysterious forest. After lunch we descend to a Karen village, the largest hill tribe group in Thailand and originally from Burma. We end with the big Vachirathan waterfall. Late afternoon back to Chiang Mai.

Dag 5 Dank je wel en tot ziens (Maaltijden inclusief: Ontbijt)
Na het ontbijt eindigt uw reis en brengen wij u naar het vliegveld of treinstation. Als u ‚Äės middags verder reist dan kunt u in de ochtend uitchecken en is het mogelijk om nog gebruik te maken van zwembad en andere faciliteiten. Het is ook mogelijk om uw verblijf te verlengen

Inclusief:    Engelssprekende gids, 4 overnachtingen in Little Village, alle tours volgens programma, alle transfers, 4 ontbijten, 2 lunches, 2 diners

Exclusief:   Persoonlijke uitgaven en tips

Prijs per persoon:

2 personen = THB 11.500
3 personen = THB 9.900
4 personen en meer = THB 9.200

 

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 20 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by JLT