Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

Magic Thailand (11 Dagen)

321.00 / Per Persoon

Dag 1
Aankomst in Bangkok waar wij u ophalen en naar het hotel brengen.. Rest van de dag op eigen gelegenheid.

Dag 2 (O)
Ontdek Bangkok op eigen gelegenheid, ga bijvoorbeeld naar het Koninklijk Paleis of maak een boottocht door de kanalen van Bangkok

Dag 3 (O, L, D)
Vroeg vertrek naar Kanchanaburi, 130 kilometer ten westen van Bangkok. Een kort bezoek aan het JEATH-museum, waar een verzameling tekeningen en voorwerpen met betrekking tot de beruchte Birma Spoorlijn tentoongesteld zijn. Het museum is een replica van een jappenkamp. Een bezoek aan  ee้n van de twee grote oorlogsbegraafplaatsen in Kanchanaburi staat ook op het programma. Hierna zult u de beroemde Bridge over the River Kwai bezichtigen. Hierna vertrekt u met een zgn. longtail boot voor een schitterende tocht over de Rivier de Kwai naar de River Kwai Jungle Rafts. Hier krijgt u een heerlijke lunch geserveerd. Dan maakt u een spannende boottocht om vervolgens de Hell Fire Pass te bezichtigen. Bij terugkomst op de rafts krijgt u een uitstekend diner, waarna er traditionele Mon dansen te zien zijn. De Mon leven voornamelijk in Birma en de opvoering is daarom uniek in Thailand. U  overnacht in een uniek drijvend hotel, gelegen temidden van de jungle van Kanchanaburi. Het is gebouwd van hout en bamboe en wordt ook wel Floatel genoemd. Alleen bereikbaar met de boot biedt Jungle Rafts een unieke mogelijkheid te ontsnappen aan het jachtige leven van alledag, en een te worden met de overweldigende natuur. De kamers, hoewel eenvoudig, hebben een eigen badkamer met douche en toilet en een veranda met hangmatten. Geen elektriciteit, maar in de avond sfeervolle verlichting met olielampen.

Dag 4 (O,L,D)
Na het ontbijt gaat u het authentieke dorp van de Mon-stam bezoeken. De overweldigende natuur met dichte, bergachtige jungle is het decor geweest van de bekende film ‘The Deerhunter’. Rond het middaguur terug op de Jungle Rafts, waar een Thaise/Birmaanse lunch wordt geserveerd. De middag is vrij ter besteding; geniet van de rust luierend in een hangmat, of neem een verfrissende duik in de rivier. Het is ook mogelijk een tocht te maken op een olifant (niet inclusief de tour prijs). Diner en overnachting op de Jungle Rafts.

Dag 5 (O,L)
’s Ochtends vrij tot u naar de pier gaat voor weer een heerlijke maaltijd. Met de boemeltrein wordt de reis voortgezet naar het eindpunt, het plaatsje Nam Tok. Houd (video-) camera klaar wanneer het boemeltje langzaam voortbeweegt over de beroemde houten viaducten langs de Rivier de Kwai. Na uw treinreis wordt u teruggebracht naar uw hotel in Bangkok, waar u laat in de middag zult aankomen.

Dag 6 (O)
Vandaag heeft u nog een vrije dag in Bangkok, ‘s avonds neemt u de slaaptrein naar Chiang Mai.

Dag 7
Aankomst in Chiang Mai en transfer naar uw hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding, komt u even langs bij ons op kantoor voor meer informatie over de trek.

Dag 8 (O,L,D)
We vertrekken vanuit Chiang Mai per pick up truck en rijden noordwaarts. We stoppen bij een lokale markt. Daarna in ongeveer 1.5 uur naar een Shan dorp waar we lunchen. Vanuit hier wandelen we naar een Hmong dorp. Deze stam heeft in de Vietnam oorlog in Laos aan de zijde van de Amerikanen gevochten en staat bekend om hun goede strijders. Dan trekken we in ongeveer 2.5 uur door de jungle naar een Karen dorp waar we overnachten.

Dag 9 (O,L)
Na het ontbijt wandelen we in ongeveer 1 uur naar het olifantenkamp en maken we een anderhalf uur durende rit. Dan trekken we in ongeveer 1.5 uur naar een waterval waar onze gids de lunch klaarmaakt. Vevolgens volgen we de rivier tot de plaats waar onze pick up truck op ons wacht. Deze brengt ons naar het vlottenkamp waar we per bamboevlot de rivier afzakken. Dan terug naar Chiang Mai waar we aan het einde van de middag arriveren.

Dag 10 (O)
Vrije dag in Chiang Mai, maak bv een mooie fietstour over het platteland nabij Chiang Mai of doe een Thaise kookcursus. 

Dag 11
Na het ontbijt is deze tour afgelopen, u kunt langer in Chiang Mai blijven en het noorden verkennen of uw reis afsluiten aan het strand

 

Vertrek: Iedere Dag

Inclusief:

Alle accomodatie in 3 sterren hotels met ontbijt (behalve tijdens de trek),
Transfer van het vliegveld naar het hotel
Nachttrein Bangkok-Chiang Mai, aircon couchettes
Transfer van het trein station naar het hotel in Chiang Mai  
Tweedaagse trektocht met olifantrijden en vlotvaren volpension
Engelssprekende gids tijdens de toers
Transfer hotel – bus station Chiang Mai
Nachtbus Chiang Mai-Hua Hin of Pattaya aircon VIP
Transfer Hua Hin/Pattaya-Bangkok (airport or hotel) prive

Maaltijden zoals genoemd

(O= Ontbijt, L = Lunch, D = Diner)

Exclusief:

Andere maaltijden, Entreegelden, evt. Fooien, Drankjes, Uitgaven van persoonlijke aard.

Hotels

Bangkok – Royal 
Kanchanaburi – Jungle Rafts
Chiang Mai – Chiang Mai Gate
Hua Hin – Hua Hin Grand

Als u niet wilt overnachten bij een bergstam dan boeken wij voor u een extra nacht in het hotel in Chiang Mai en doet u een 1 daagse trektocht. De volgende dag is dan een vrije dag. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Als u niet wilt overnachten op de Jungle Rafts dan bieden wij u de mogelijkheid om in het zogenaamde Resotel te overnachten. Kamers hebben hier airco en u heeft de beschikking over een zwembad. Extra kosten voor deze optie zijn 20 euro per persoon)

Als u niet per nachtbus wilt reizen dan kunt u ook vliegen naar Bangkok vanuit Chiang Mai. Wij halen u dan op bij het vliegveld en u gaat per prive transfer naar de strandbestemming. Extra kosten voor deze optie zijn 75 euro per persoon

PRIJS: THB 14.700/ PP / Minimum: 2 personen
PRIJS: THB 13.500/ PP / Minimum: 4 personen

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 20 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by JLT