Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

Southern Experience (13 Dagen)

562.00 / Per Persoon

Dag 1

Aankomst in Bangkok waar wij u ophalen en naar het hotel brengen. Rest van de dag op eigen gelegenheid.

Dag 2 (O)

Ontdek Bangkok op eigen gelegenheid, ga bijvoorbeeld naar het Koninklijk Paleis of maak een boottocht door de kanalen van Bangkok. 

Dag 3 (O)

’s Ochtends brengen wij u naar het busstation waar u de airconbus naar Hua Hin neemt. In ongeveer 3 uur rijdt u naar Hua Hin, hier aangekomen neemt u een lokale taxi naar het hotel. 

Dag 4 (O)

Geniet van uw strandvakantie.

Dag 5 (B)

U heeft nog een volle dag aan het strand, laat in de avond neemt u de slaaptrein naar Surathani. 

Dag 6 (L, D)

‘s Morgens komt u in Surathani aan met de nachttrein waar wij u ophalen en naar Tree Tops brengen. U kunt inchecken in uw boomhut die voorzien is van muskietennet, tweepersoons bed, koude douche en toilet. Lunch is gepland rond 13.00 u, mocht u vroeg aankomen dan kunt u relaxen of een korte wandeling maken naar een grot. 

Na de lunch op de binnenband van een vrachtauto de jungle rivier Klong Sok afdrijven en u kunt genieten van de schitterende natuur. In deze omgeving komen meer soorten planten en dieren voor dan waar ook ter wereld. Reusachtige bomen van meer dan 50 meter, wilde orchideeen en varens groeien hier. Mocht het door de waterstand niet mogelijk zijn om dit te doen dan wandelen we naar een waterval waar u kunt zwemmen. Na het diner overnacht u in uw boomhut waar u kunt genieten van de geluiden van de jungle. 

Dag 7 (O,L,D)

Na het ontbijt rijden we naar het Raja Phraba meer en gaan we per boot naar onze drijvende accomodatie, onze kamers op de bamboevlotten zijn voorzien van muskietennet en tweepersoons bed, de gemeenschappelijke toiletten zijn op de oever, zo houden wij het meer schoon. Relax of zwem tot aan de lunch. Hierna maken we een boottrip naar een drijvend vissersdorpje en stoppen we bij een grot op een klein eilandje waar we kunnen zwemmen. Dan terug naar de vlotten waar we dineren. In het donker maken we daarna nog een wandelsafari in de jungle. 

Dag 8 (O)

We staan heel vroeg op om per kano op zoek te gaan naar dieren, vaak zien we gibbons en neushoornvogels. Koffie en thee worden aan boord van de kano geserveerd. Dan terug naar de vlotten voor het ontbijt. Per boot gaan we vervolgens terug naar het vasteland en transfer naar Surathani. Vanuit hier neemt u de boot naar het tropische eiland Koh Samui. 

Dag 8-12 (B)

Geniet van het bounty eiland Koh Samui. 

Dag 12

Rond de middag halen wij u op bij het hotel en brengen u naar de ferry. Na aankomst op het vasteland gaat u naar het treinstation van Surathani waar u de nachtslaaptrein naar  Bangkok neemt.

Dag 13

‘s Ochtends komt u aan in Bangkok en eindigt uw toer.

Inclusief:

Alle accomodatie in 3 sterren hotels met ontbijt (behalve tijdens Trek), 
Transfer van het vliegveld naar het hotel op Dag 01
Transfer hotel Bangkok-busstation
Bus Bangkok-Hua Hin
Slaaptrein Hua Hin-Surathani 2e klasse couchettes
Driedaagse Tree Tops Tour in Khao Sok Nationaal Park incl. alle maaltijden
Transfer Surathani-hotel Koh Samui 
Transfer Koh Samui-Surathani
Slaaptrein Surathani-Bangkok 2e klasse couchettes

Maaltijden zoals genoemd

(O = Ontbijt, L = Lunch, D = Diner)

Exclusief:

Overige maaltijden en entreegelden

Hotels:

Bangkok – Royal Hotel
Hua Hin – Hua Hin Grand
Khao Sok Nationaal Park – Boomhutten en drijvende vlotten
Koh Samui – Lawana Resort

Als u langer op het strand wilt blijven dan kunnen wij dit voor u regelen.

PRIJS:  € 574  / PP / Minimum: 2 personen
PRIJS:  € 562  / PP / Minimum: 4 personen

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 20 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by JLT