Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

Thailand – Laos (15 Dagen)

420.00 / Per Persoon

Dag 1                       
Aankomst in Bangkok waar wij u ophalen en naar het hotel brengen. Rest van de dag op eigen gelegenheid.

Dag 2 (O)
Ontdek Bangkok op eigen gelegenheid, ga bijvoorbeeld naar het Koninklijk Paleis of maak een boottocht door de kanalen van Bangkok. Aan het einde van de dag gaat u naar het treinstation en neemt de slaaptrein naar Chiang Mai.

Dag 3 
Aankomst in Chiang Mai en transfer naar uw hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding,

Dag 4 (O)
Dag ter vrije besteding in Chiang Mai.

Dag 5 (O)
Wij halen u op bij uw hotel en brengen u naar Chiang Khong waar u slaapt in een hotel aan de Mekong Rivier.

Dag 6 (O)
Vroeg in de morgen brengen wij u naar de grens waar u met een ferry de rivier oversteekt. Bij de Laotiaanse immigratie heeft u US $ 35 en 2 pasfoto’s nodig waarna u  een visum van 1 maand krijgt.  Dan stapt u op de boot die via een fantastische route naar Pak Beng vaart waar u overnacht.

Dag 7
Nog een schitterende dag op de rivier, aan het einde van de middag komt u aan in Luang Prabang waar wij u ophalen en naar het hotel brengen. Deze nog onbedorven maar eeuwenoude Keizerstad Luang Prabang is beroemd om zijn prachtige ligging in de ongerepte natuur.

Dag 8 en 9 (O)
Deze dagen heeft u tijd om op eigen gelegenheid de stad te gaan bekijken met zijn nog bewaard gebleven architectuur uit de Franse tijd, het Koninklijk Paleis en 2 oude tempels uit de 16e eeuw. Beklim bijvoorbeeld de Phousi heuvel om het mooie uitzicht te bewonderen of  maak een boottocht op de Mekhong rivier en bezoek de heilige grotten van Pac Ou, volgepakt met Boeddha beelden. Ook kunt u een bezoek brengen aan de mooie Kuang Si watervallen.

Dag 10 (O)
Per bus rijden we naar het zuiden, naar het slaperige dorpje Vang Vieng, omgeven door karstbergen. Onderweg rijden we door de authentieke schilderachtige Laotiaanse dorpjes waar de mensen zeer bedreven zijn in het maken van mooie kleding stoffen.

Dag 11 (O)
U kunt vandaag deelnemen aan een zgn tubingtocht waarbij u in een binnenband van een vrachtauto de rivier afdrijft, ondertussen genietend van het prachtige karstlandschap waarbij een stop kunt maken bij de vele restaurantjes en barretjes onderweg. Ook kunt u dit traject per kano afleggen. Een andere mogelijkheid is de omgeving te verkennen per fiets of brommer, Vang Vieng staat ook bekend om zijn vele grotten.

Dag 12 (O)
Vandaag reist u in slechts 3 uur naar de hoofdstad Vientiane waarbij u slaapt in een central gelegen hotel.  ’s Middags kunt u de stad verkennen.

Dag 13 (O)
Vientiane met haar vriendelijke en eerlijke uitstraling heeft een rijke historie en kende vele “bezetters”. Birmezen, Siamezen, Khmers, Vietnamezen en tenslotte de Fransen, hetgeen goed te zien is in deze stad. We maken een uitgebreide City Tour. Een wandeling bij zonsondergang aan de oever van de Mekhong rivier is een bijzondere ervaring.

Dag 14 (O)
Wij brengen u naar de grens en na de douane formaliteiten neemt u aan de Thaise kant een lokale tuktuk naar het treinstation in Nong Khai. U kunt uw bagage daar stallen en nog even het stadje in. Uw slaaptrein naar Bangkok vertrekt aan het begin van de avond.

Dag 15
‘s Ochtends kom u aan in Bangkok en eindigt uw toer. U kunt uw reis eventueel nog verlengen op het strand.

Inclusief:

Alle accommodatie in hotels of goede guesthouses  met ontbijt 
Transfer van het vliegveld naar het hotel op Dag 01
Slaaptrein Bangkok-Chiang Mai- aircon 2e klas couchettes
Transfer van treinstation nar het hotel in Chiang Mai  
Transport hotel Chiang Mai-hotel Chiang Khong
Transfer hotel Chiang Khong-grens met Laos
2 daagse boot cruise Huay Xai-Luang Prabang
Transfer pier Luang Prabang-hotel
Bus Luang Prabang-Vang Vieng
Bus Vang Vieng-Vientiane
Transfer hotel Vientiane-grens met Thailand
Slaaptrein Nong Khai-Bangkok aircon 2e klas couchettes

Maaltijden zoals genoemd

(O = Ontbijt, L = Lunch, D = Diner)

Exclusief:

Overige maaltijden en entreegelden

Hotels:

Bangkok – Royal Hotel
Chiang Mai – Chiang Mai Gate Hotel 
Chiang Khong – Namkhong Riverside Hotel
Pak Beng – Momsawan Guesthouse
Luang Prabang – Villa Somphong
Vang Vieng – Thavonsouk Bungalow
Vientiane – Win Hotel

Vertrek: Iedere Dag 

PRIJS: THB 18,600 / PP / Minimum: 2 personen

PRIJS: THB 17,600 / PP / Minimum: 4 personen

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 20 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by JLT