Thailand Treks | Thailand Tours and Thailand Holidays

Custom Itineraries

Welkom In Thailand (10 Dagen)

424.00 / Per Persoon

Dag 1

Aankomst in Bangkok waar wij u ophalen en naar het hotel brengen.. Rest van de dag op eigen gelegenheid.

Dag 2 (O)

‘s Ochtends bezoekt u de voormalige koninklijke gebouwen van de Chakri dynastie en de schitterende Wat Phra Kaew met de smaragden boeddha. U zult onder de indruk zijn van alle pracht en praal in de belangrijkste tempel van Thailand.  ‘s Middags laten wij onder leiding van een gids enkele bekende boeddhistische tempels in Bangkok zien, u krijgt zo een goed inzicht in het boeddhisme. U bezoekt de Wat Traimit met een puur gouden boeddhabeeld van 5.500 kilogram, Wat Pho met zijn enorm liggend boeddhabeeld en massageschool en tenslotte de marmeren Wat Benchamapoti tempel. De toer duurt de hele dag en is een prima manier om de boeddhistische hoogtepunten in Bangkok te zien.

Dag 3 (O, L)

Ontdek waarom Ayutthaya in de 17de eeuw als de mooiste stad van heel Azi๋e werd gezien! In de stad bevonden zich meer dan 1700 tempels en 4000 afbeeldingen van Boeddha. Na een 4 jaar durende oorlog met Birma is de stad in 1767 bijna volledig verwoest. De overgebleven ruines getuigen van een bijzonder en roemrijk verleden.  Tijdens deze tour maakt u kennis met het rijke verleden van deze stad, bezoekt u diverse tempels en brengt u een bezoek aan de paleistuinen. Het is mogelijk om ipv per bus terug te gaan naar Bangkok met een heerlijke cruise-tocht. 

Dag 4 (O, L, D) 

Vroeg vertrek naar Kanchanaburi, 130 kilometer ten westen van Bangkok. Een kort bezoek aan het JEATH-museum, waar een verzameling tekeningen en voorwerpen met betrekking tot de beruchte Birma Spoorlijn tentoongesteld zijn. Het museum is een replica van een jappenkamp. Een bezoek aan  ee้n van de twee grote oorlogsbegraafplaatsen in Kanchanaburi staat ook op het programma. Hierna zult u de beroemde Bridge over the River Kwai bezichtigen. Hierna vertrekt u met een zgn. longtail boot voor een schitterende tocht over de Rivier de Kwai naar de River Kwai Jungle Rafts. Hier krijgt u een heerlijke lunch geserveerd. Dan maakt u een spannende boottocht om vervolgens de Hell Fire Pass te bezichtigen. Bij terugkomst op de rafts krijgt u een uitstekend diner, waarna er traditionele Mon dansen te zien zijn. De Mon leven voornamelijk in Birma en de opvoering is daarom uniek in Thailand. Overnachting Jungle Rafts. Ee้n overnachting in een uniek drijvend hotel, gelegen temidden van de jungle van Kanchanaburi. Het is gebouwd van hout en bamboe en wordt ook wel Floatel genoemd. Jungle Rafts was het eerste drijvende hotel op de Rivier de Kwai en geen enkele van de in navolging gebouwde floatels kunnen tippen aan de lokatie en atmosfeer van het origineel. Alleen bereikbaar met de boot biedt Jungle Rafts een unieke mogelijkheid te ontsnappen aan het jachtige leven van alledag, en een te worden met de overweldigende natuur. De kamers, hoewel eenvoudig, hebben een eigen badkamer met douche en toilet en een veranda met hangmatten. Geen elektriciteit, maar in de avond sfeervolle verlichting met olielampen.

Dag 5 (O,L)

Na het ontbijt gaat u het authentieke dorp van de Mon-stam bezoeken. Ook is het hier mogelijk om een (optionele) tocht op de rug van een olifant te maken. Bij terugkomst op de rafts checkt u uit en gaat u naar de pier voor weer een heerlijke maaltijd. Met de boemeltrein wordt de reis voortgezet naar het eindpunt, het plaatsje Nam Tok. Houd (video-) camera klaar wanneer het boemeltje langzaam voortbeweegt over de beroemde houten viaducten langs de Rivier de Kwai. Na uw treinreis wordt u teruggebracht naar uw hotel in Bangkok, waar u laat in de middag zult aankomen.

Dag 6 (O)

’s Morgens brengen wij u naar uw strandbestemming Jomtien.

Dag 6/10 (O)

Geniet van uw strandvakantie

Dag 10 

Transfer naar Bangkok airport voor uw aansluitende internationale vlucht.

Inclusief:

Alle accomodatie in 3 sterren hotels met ontbijt (behalve tijdens Trek), 
Transfer van het vliegveld naar het hotel op Dag 01
Bangkok City Tour
Ayutthaya Tour
River Kwai Tour incl alle maaltijden
Transfer Bangkok-Jomtien-Bangkok

Maaltijden zoals genoemd

(O = Ontbijt, L = Lunch, D = Diner)

Exclusief:

Overige maaltijden en entreegelden

Hotels:

Bangkok – Royal Hotel 
Kanchanaburi – Jungle Rafts 
Jomtien – Furama Hotel

Als u langer op het strand wilt blijven dan kunnen wij dit voor u regelen.

Vertrek:

Iedere dag

PRIJS: € 485 / PP / Minimum: 2 personen
PRIJS: € 423  / PP / Minimum: 4 personen

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Toers Wij organiseren tours voor u in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Hotels Wij kunnen hotels voor u boeken in bijna iedere stad in elke prijsklasse. Rondreizen Een rondreis is inclusief alle transport, accomodatie en tours. Ook kunnen wij voor u een speciale tour op maat maken. Speciale Aanbiedingen Zie onze speciale aanbiedingen voor reizen.

Thailand Treks is lid van de Tourist Authority van Thailand (TAT) en is geregistreerd onder nummer 22-0235. Wij zijn er trots op om al meer dan 20 jaar reizen in Thailand en buurlanden te organiseren en specialiseren ons in reizen op maat en familiereizen.

Web Design by JLT